Diensten

Onze diensten

Onze diensten bestaan onder andere uit het ramen wassen aan de binnen- en buitenkant inclusief kozijnen en vensterbanken.

Glasbewassing

Wilt u schone, streeploze ramen? Dit kunnen wij voor u doen! Wij reinigen ramen aan de binnen- en buitenkant, inclusief kozijnen en vensterbanken. Dit doen wij door middel van de traditionele manier met een ladder, inwasser, trekker en spons!

Onze diensten bestaan onder andere uit het reinigen van zonnepanelen voor een optimaal rendement.

Zonnepanelen

Het reinigen van zonnepanelen is belangrijk voor uw rendement, want vuile zonnepanelen wekken minder energie op. Door ze regelmatig te reinigen wint u optimale energie van uw zonnepaneel!

Onze diensten bestaan onder andere uit het schoonmaken van boeiborden voor een mooier en stralender huis.

Boeiboorden

Door o.a. weersinvloeden kan vervuiling gemakkelijk optreden. Een geringe aanslag leidt snel tot aanhechting van nieuw vuil. Schone boeiborden laten uw huis er niet alleen mooier en verzorgder uitzien, het is ook een stukje onderhoud van uw huis! Het verlengt de levensduur.

Onze diensten bestaan onder andere uit het reinigen van houten en kunststof beplating aan gevels voor een mooier en stralender huis.

Beplating

Houten en kunststof beplating aan uw gevels worden snel vuil door weersinvloeden. Ziet uw beplating er niet meer schoon uit? Dan kunnen wij dit weer voor u schoonmaken! Dit laat uw huis er niet alleen mooier uitzien, het is tevens een stukje onderhoud van uw huis.

Interesse in een vrijblijvende offerte?