over ons

over rh cleaning services

RH Cleaning Services, laat uw huis stralen!

Na een carrière als glazenwasser met veel ervaring en een passie voor dit vak, werd het tijd om op eigen benen te gaan staan. RH Cleaning Services is op 1 januari 2021 opgericht, vol enthousiasme en gedrevenheid om mensen blij te maken met onze diensten!

RH Cleaning Services staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Ons bedrijf is er niet alleen voor particulieren, wij zijn er ook voor bedrijven. Zowel in de gemeente Peel en Maas als daarbuiten.

Omdat ieder gebouw en iedere klus anders is, nemen wij graag de moeite om naar u toe te komen. Wij zullen de klus of het gebouw bekijken en gratis een vrijblijvende offerte maken.

Waarom voor ons kiezen

RH Cleaning Services is een jong en fris bedrijf met veel ervaring. Wij werken hard en zijn gemotiveerd om u blij te maken en uw huis te laten stralen!

- 1 -
Kwaliteit

Een hoge kwaliteit vinden wij een vanzelfsprekendheid. Bent u na onze werkzaamheden niet tevreden, dan komen wij direct terug om het gratis in orde te maken.

- 2 -
Duurzaamheid

Wij gaan tijdens onze diensten duurzaam te werk! Dit doen wij door geen gebruik te maken van milieubelastende schoonmaakmiddelen.

- 3 -
Scherpe Prijs

Benieuwd wat het kost? Wij zorgen voor een eerlijke prijs en voor hoge kwaliteit. Wij komen zelf langs om gratis een vrijblijvende offerte te maken.